Loading...

Multifocale glazen

Nieuwe glazen.

Multifocale glazen, de allrounder: Brillen glazen voor elke afstand of je nu kijkt in de verte of van dichtbij op je smartphone. Tijdens een gesprek met je partner, je klant of vrienden. De krant lezen of comfortabel browsen op de tablet of een spannende rit op je mountainbike. Geen compromissen meer als het gaat om je zicht – in elke situatie. Met multifocale glazen kun je de wereld op elke afstand met nieuwe ogen bekijken. Zo heb je onmiddellijke comfortabel scherp zicht, en een breed gezichtsveld zowel van dichtbij als voor de midden afstand en veraf. En natuurlijk, precies op je ogen en kijkgedrag afgestemd.

Trakteer je ogen.

Voelen je ogen ’s avonds vermoeiend aan? Ook al draag je een bril? Kijken op PC, tv, smartphones en tablets is enorm zware last voor onze ogen Het is vergelijkbaar alsof je uren lang dezelfde spier van je lichaam gebruikt. Aangezien de oogspier zijn elasticiteit door de jaren heen verliest, wordt het steeds moeilijker voor de oogspier om zich continue aan te spannen. Laat je informeren over onze glazen en geef je ogen de rust die ze gewend waren.

Een belangrijke keuze.

Bij de aankoop van een bril is de keuze van het montuur zeer belangrijk voor zowel je uiterlijk als je comfort. Bij de keuze van het glas zijn vier factoren belangrijk: uiterlijk, comfort, zicht en veiligheid. De dikte van het glas wordt gedeeltelijk bepaald door de grootte en de stijl van het montuur dat je kiest. Voor dunner glas, kies kleinere, ronde of ovale monturen. Kunststof glazen hebben ook de eigenschap om dunner geslepen te kunnen worden. Een veel voorkomende fout is dan ook dat er te weinig tijd wordt genomen voor de keuze van het glas, materiaal, montuur en coatings. Loop gerust eens binnen bij ons voor meer informatie.

Multifocale glazen

Lucky Look heeft een groot assortiment aan multifocale brillenglazen. Het glas om zowel dichtbij als veraf te zien. Een groot voordeel van de multifocale glazen in vergelijking met het bifocale glas, is het verschil van ‘overgang’. Bij een bifocaal glas zijn er halve manen in gegoten voor de korte (lees) afstand, in het multifocale glas zijn deze onzichtbaar weggewerkt en gaat het geleidelijk over van veraf, tussen en het nabije gedeelte. Zo kijkt U zowel veraf, dichtbij als op de tussen afstand scherp, dit gaat wel gepaard met bepaalde hoofdbewegingen.

Maak een afspraak voor bifocale glazen

Door de grote keuze aan multifocale mogelijkheden ziet u door de brillen het bos niet meer. Lucky Look kan u gedegen advies geven zodat u altijd een bril vindt die bij uw ogen past. Multifocaal maatwerk is onze specialiteit. Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs in onze winkel aan de Hinthamerstraat 107, te ‘s-Hertogenbosch.