Loading...

Computer glazen

Nieuwe glazen.

Werkt u dagelijks langdurig met een beeldscherm en heeft u regelmatig last van vermoeide ogen, last van uw nek en schouders of hoofdpijn? Dan kan een speciale computerbril of werkbril verlichting brengen. Onze computerglazen zijn speciaal ontworpen voor intensief gebruik tijdens computer- en kantoorwerk, speciale beroepen en hobby’s. Het biedt je ogen een ontspannen zicht op korte en leesafstand. Hiermee blijft de werkhouding ergonomisch en zal ook spier- en nekpijn voorkomen worden.

Trakteer je ogen.

Voelen je ogen ’s avonds vermoeiend aan? Ook al draag je een bril? Kijken op PC, tv, smartphones en tablets is enorm zware last voor onze ogen Het is vergelijkbaar alsof je uren lang dezelfde spier van je lichaam gebruikt. Aangezien de oogspier zijn elasticiteit door de jaren heen verliest, wordt het steeds moeilijker voor de oogspier om zich continue aan te spannen. Laat je informeren over onze glazen en geef je ogen de rust die ze gewend waren.

Een belangrijke keuze.

Bij de aankoop van een bril is de keuze van het montuur zeer belangrijk voor zowel je uiterlijk als je comfort. Bij de keuze van het glas zijn vier factoren belangrijk: uiterlijk, comfort, zicht en veiligheid. De dikte van het glas wordt gedeeltelijk bepaald door de grootte en de stijl van het montuur dat je kiest. Voor dunner glas, kies kleinere, ronde of ovale monturen. Kunststof glazen hebben ook de eigenschap om dunner geslepen te kunnen worden. Een veel voorkomende fout is dan ook dat er te weinig tijd wordt genomen voor de keuze van het glas, materiaal, montuur en coatings. Loop gerust eens binnen bij ons voor meer informatie.

Computer glazen

Heeft U een baan waarbij je langdurig achter een beeldscherm zit? Dan heb je na een tijdje ongetwijfeld last van vermoeide of irriterende ogen. Afbeeldingen en zinnen worden onscherp en je krijgt moeite met lezen. Deze irritatie kan zich zelfs doorontwikkelen tot een hevige hoofdpijn. Komen de bovenstaande klachten bekend voor dan is een computerbril misschen iets voor jou.

Waarom een computerbril

Door het blauwe licht dat van een beeldscherm afkomt, ga je minder knipperen met je ogen. Met knipperen bevochten je oogleden het oog. Zodra je minder gaat knipperen drogen je ogen dus uit. Daarbij komt nog eens dat je ogen zichzelf continu moeten bijstellen. Je wisselt tenslotte van scherm naar papier, toetsenbord en collega. Door dit voortdurende schakelen tussen korte en lange afstanden, ontstaat een branderig gevoel. Een computerbril voorkomt dit hinderlijke gevoel.

Maak een afspraak voor een computerbril

Een computerbril wordt vaak door je verzekeraar of werkgever vergoedt. Dit heeft ARBO-technische redenen aangezien een computerbril je ogen assisteert bij het corrigeren met afstanden van dertig centimeter tot drie meter. Kom langs in onze winkel in de Hinthamerstraat 107 ‘s-Hertogenbosch of bel ons voor het maken van een afspraak. Wij maken graag tijd voor je vrij.