Loading...

Bifocale glazen

Nieuwe glazen.

Een Bifocale bril is geschikt voor de ogen die zowel bijziend als verziend een correctie nodig hebben en een leestoeslag. Dit betekent dat een persoon die beide recepten nodig heeft kan kiezen voor een bifocaal brillenglas. Bifocale brillenglazen zijn dus brillenglazen waarmee zowel dichtbij als op afstand kan worden gezien. Deze kunnen zowel in mineraal als in kunststof materiaal worden uitgevoerd. Laat je goed infomeren welk type bifocaal glas het meest geschikt is voor je ogen.

Trakteer je ogen.

Voelen je ogen ’s avonds vermoeiend aan? Ook al draag je een bril? Kijken op PC, tv, smartphones en tablets is enorm zware last voor onze ogen Het is vergelijkbaar alsof je uren lang dezelfde spier van je lichaam gebruikt. Aangezien de oogspier zijn elasticiteit door de jaren heen verliest, wordt het steeds moeilijker voor de oogspier om zich continue aan te spannen. Laat je informeren over onze glazen en geef je ogen de rust die ze gewend waren.

Een belangrijke keuze.

Bij de aankoop van een bril is de keuze van het montuur zeer belangrijk voor zowel je uiterlijk als je comfort. Bij de keuze van het glas zijn vier factoren belangrijk: uiterlijk, comfort, zicht en veiligheid. De dikte van het glas wordt gedeeltelijk bepaald door de grootte en de stijl van het montuur dat je kiest. Voor dunner glas, kies kleinere, ronde of ovale monturen. Kunststof glazen hebben ook de eigenschap om dunner geslepen te kunnen worden. Een veel voorkomende fout is dan ook dat er te weinig tijd wordt genomen voor de keuze van het glas, materiaal, montuur en coatings. Loop gerust eens binnen bij ons voor meer informatie.

Bifocale glazen

Bij bifocale glazen denkt U vaak aan brillenglazen voor mensen op leeftijd. Deze negatieve connotatie is onterecht aangezien bifocale glazen eigenschappen hebben die in sommige gevallen beter zijn dan de multifocale glazen. De halve maantjes in het glas zorgen voor een harmonieus verdeeld gezichtsveld. Het kantelen van uw hoofd is minder vaak nodig omdat het binoculair gezichtsveld omvangrijk is. Echter is het ‘leesvlak’ in het glas –het gedeelte dat het zicht van dichtbij vergroot– niet zo groot. Voor de fervent lezer kan dit daarom een aantrekkelijke optie zijn.

Maak een afspraak voor bifocale glazen

Er zijn zowel voor- als nadelen vast te stellen bij het gebruik van bifocale glazen. Lucky Look heeft een royaal assortiment met bifocaal, trifocaal en long-line glassoorten.
Maak een afspraak en laat U adviseren. Wij geven U gratis advies en passen dit aan op uw persoonlijke voorkeur.